Workshopok

Workshopok

Műhelyünkben rendszeresen tartunk Frenchic® bútorfestő és díszítő tanfolyamokat és egyéb kreatív kézműves workshopokat. Ha kedvet érzel kipróbálni termékeinket, fejleszteni kézügyességed, új technikákat elsajátítani, vagy csak kikapcsolódni néhány órára és elmerülni az alkotásban, gyere el valamelyik időpontunkra!

Workshopjainkat általában hétvégente tartjuk, alkalmanként 3-4 órát vesznek igénybe, ásványvíz, tea és rágcsálnivaló, házi sütemény mindig van 🙂 A workhopok helyszíne általában az Otthon Műhely, mely Szegeden, a Makkos-erdő sor 22. szám alatt található, nem messze a belvárostól. Várunk szeretettel minden érdeklődőt, kezdőt és haladót, aki kedvet érez egy kis kreatívkodáshoz jó társaságban! 🙂

Alkalmanként más helyszíneken, illetve más városokban is tartunk workshopokat! Tájékozódj az aktuális időpontokról és helyszínekről itt, illetve ha szeretnéd, hogy a Te településeden is szervezzünk egyet, jelezd nekünk!

Workshopjainkra lefoglalhatod a helyet oldalunkon is a Termékek – Workshopok menüpont alatt, itt bankkártyás fizetésre is lehetőséged van a banki átutalás mellett!