Workshopok

Workshopok

Workshopjainkra lefoglalhatod a helyet a Webshop – Workshopok menüpont alatt!

Műhelyünkben rendszeresen tartunk Frenchic® bútorfestő és díszítő és egyéb kreatív kézműves workshopokat. Ezekre általában saját bútort hoz mindenki, de vannak tematikus workshopjaink is, ahol mi adjuk az alapanyagot!

Ha kedvet érzel kipróbálni termékeinket, fejleszteni kézügyességed, új technikákat elsajátítani, vagy csak kikapcsolódni néhány órára és elmerülni az alkotásban, gyere el valamelyik időpontunkra!

Workshopjainkat általában hétvégente tartjuk, alkalmanként 3-4 órát vesznek igénybe, ásványvíz, kávé, tea és rágcsálnivaló mindig van 🙂 A workhopok helyszíne általában az Otthon Műhely, mely Szegeden, a Makkos-erdő sor 22. szám alatt található, nem messze a belvárostól. Várunk szeretettel minden érdeklődőt, kezdőt és haladót, aki kedvet érez egy kis kreatívkodáshoz jó társaságban! 🙂

Ha nagyon elfoglalt vagy, és egyik időpont sem megfelelő, vagy szeretnéd, ha csak egyedül lennél a foglalkozáson, vagy csak barátaiddal, családtagjaiddal, keress nyugodtan egyéni worshop időpontért!

Alkalmanként más helyszíneken, illetve más városokban is tartunk workshopokat! Tájékozódj az aktuális időpontokról és helyszínekről itt, illetve ha szeretnéd, hogy a Te településeden is szervezzünk egyet, jelezd nekünk! 😉