Változás! Személyes átvétel mostantól csak előzetesen megbeszélt időpontban lehetséges a Műhelyben! Részletek a Blog menüpontban!

Kérdésed van? Hívj minket! +36-70/248-4111

Workshopok

8termék 18

Műhelyünkben rendszeresen tartunk Frenchic® bútorfestő és díszítő, valamint egyéb kreatív kézműves workshopokat.Ezekre általában saját bútort hoz mindenki, de vannak tematikus workshopjaink is, ahol mi adjuk az alapanyagot! Ha kedvet érzel kipróbálni termékeinket, fejleszteni kézügyességed, új technikákat elsajátítani,vagy csak kikapcsolódni néhány órára és elmerülni az alkotásban, gyere el valamelyik időpontunkra!

Workshopjainkat általában hétvégente tartjuk, alkalmanként 3-4 órát vesznek igénybe, ásványvíz, kávé, tea és rágcsálnivaló mindig van. Várunk szeretettel minden érdeklődőt, kezdőt és haladót, aki kedvet érez egy kis kreatívkodáshoz jó társaságban!

Ha nagyon elfoglalt vagy, és egyik időpont sem megfelelő, vagy szeretnéd, ha csak egyedül lennél a foglalkozáson, vagy csak barátaiddal, családtagjaiddal, keress nyugodtan egyéni worshop időpontért! Alkalmanként más helyszíneken, illetve más városokban is tartunk workshopokat! Tájékozódj az aktuális időpontokról és helyszínekről itt, illetve ha szeretnéd, hogy a Te településeden is szervezzünk egyet, jelezd nekünk!