FIZETÉSI ÉS SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Fizetési feltételek:

Fizetni átutalással, utánvéttel vagy bankkártyával a Barion rendszerén keresztül lehet.

Banki átutalás választása esetén a megrendeléstől számított 3 munkanapon belül kérjük a végösszeget a megadott bankszámlaszámra elutalni. A bankszámlaszám a következő:

Pályi Flóra E.V.

K&H Bank

10402805-50526877-80531001

Utánvét esetén csomagautomatába kért szállításnál bankkártyával fizethet az automatánál, míg házhozszállítás esetén készpénzben a futárnál. Esetenként bankkártyával is fizethet a futárnál, de erről a szállító minden alkalommal a kiszállítás időpontjáról értesítő előzetes SMS-ben tájékoztatja a Vásárlót.

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Szállítási információk:

A Webshopban a termékek mellett feltüntetett ár magyar forintban értendő. A szállítási költséget a termék ára nem tartalmazza. Az ár a megrendeléskor érvényes ár.

A kiszállítás kizárólag Magyarország területén történik, a FOXPOST és a GLS segítségével. Ez történhet csomagterminálba, vagy kérhető házhoz szállítás is. Szállítási idő a megrendeléstől számított 1-2 munkanap,  Készlethiány esetén, illetve a karácsonyi ünnepek előtti időszakban ez az idő 1-2 hétre módosulhat. Ezen esetekben a vásárló e-mailben tájékoztatást kap a várható szállítási időről.

Szállítási díjak:

  • Csomagautomatába kérve 799 Ft a szállítási díj (25 kg-ig). Az automaták listája itt található: http://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso/
  • Csomagautomatába utánvéttel 999 Ft a szállítási díj.
  • Házhozszállítás: kis kiszerelés illetve bútorgombok, bútordíszek esetén esetén 1399 Ft , nagy kiszerelés esetén 1999 Ft (maximum 6 db).
  • Házhozszállítás utánvéttel kis kiszerelés esetén 1899 Ft, nagy kiszerelés esetén 2490 Ft.

Ettől eltérő súly, illetve nagyobb méretű csomag (bútorok) esetén a szállítási díj eltérhet a fentiektől, kérjük minden esetben vegye fel velünk a kapcsolatot rendelés előtt.

Személyes átvételre Szegeden, a Makkos-erdő sor 22. szám alatt van lehetőség, nyitvatartási időben, ez esetben szállítási díj nincs, kérem válassza a személyes átvétel opciót.

*Ezúton tájékoztatjuk, hogy egyes termékeinknél a 210/2009. (IX. 29.) Korm. Rendelet a kereskedelmi tevékenységek végzésének feltételeiről című rendelet 3. Számú mellékletének rendelkezései alapján kell eljárjunk, mely a következő:

  1. melléklet a 210/2009. (IX. 29.) Korm. rendelethez

A kizárólag üzletben forgalmazható termékek

[1]

[2] a kémiai biztonságról szóló törvény szerinti veszélyes anyagok és keverékek, kivéve a Jöt. szerinti tüzelőolaj, propán vagy propán-bután gáz és az üzemanyag;

  1. az egyes festékek, lakkok és járművek javító fényezésére szolgáló termékek szerves oldószer tartalmának szabályozásáról szóló kormányrendelet hatálya alá tartozó termékek;
  2. állatgyógyászati készítmények és hatóanyagaik;

[3] fegyver, lőszer, robbanó- és robbantószer, gázspray, pirotechnikai termék, a polgári célú pirotechnikai tevékenységekről szóló kormányrendelet szerinti 1., 2. és 3. pirotechnikai osztályba tartozó termékek, az ott meghatározott kivételekkel;

  1. növényvédő szerek és hatóanyagaik;
  2. nem veszélyes hulladék;
  3. „A” és „B” tűzveszélyességi osztályba sorolt anyag, kivéve a Jöt. szerinti tüzelőolaj, propán vagy propán-bután gáz és az üzemanyag

[1] Hatályon kívül helyezte: 8/2013. (I. 18.) Korm. rendelet 1. § c). Hatálytalan: 2013. VII. 1-től.

[2] Módosította: 163/2010. (V. 11.) Korm. rendelet 18. §.

[3] Módosította: 173/2011. (VIII. 24.) Korm. rendelet 114. § (3).