Változás! Személyes átvétel mostantól csak előzetesen megbeszélt időpontban lehetséges a Műhelyben! Részletek a Blog menüpontban!

Kérdésed van? Hívj minket! +36-70/248-4111

Rólunk

Pályi Flóra vagyok, az Otthon Műhely megalapítója. Végzettségemet tekintve környezetkutató (és még sokminden más is) vagyok, mindig is fontosnak tartottam a környezetvédelmet és a régi értékek megőrzését. Régóta kézműveskedem, a bútorfestéssel egy költözés során kerültem kapcsolatba, amikor is sok régi bútor maradt ránk, amik nem igazán illettek hozzánk, így hosszas internetes kutakodás és néhány workshop után átfestettem őket. Közben úgy hozta az élet, hogy lehetőségem nyílt saját üzletet nyitni, mely 2018. március 12-én nyitott meg Szegeden. Jelenleg a Műhely költözés alatt áll, hamarosan az új helyünkön, a József A. sgt. 128. szám alatt várlak Titeket! Addig egy kis szünet következik, a bepakolás, rendezkedés időszakára, addig is kérem türelmeteket! 

Célom az volt, hogy hiánypótló szolgáltatásként lehetőséget nyújtsak az otthoni bútorfestéshez szükséges krétafesték, waxok, ecsetek, egyéb kellékek személyes beszerzéséhez. Az internetes festékrendelés mindig rizikós a színválasztás miatt, és a postaköltség miatt drágább is. Nálunk élőben megnézheted a színeket, esetenként már kész bútorokon vagy festett színmintákon. Tanácsokat kérhetsz, hogyan indulj el, mire figyelj, milyen eszközöket válassz. Jelentkezhetsz workshopjaink egyikére is, ahol gyakorlati útmutatást, segítséget kapsz egy kellemes pár órás foglalkozás keretein belül. Erről bővebben a Workshopok menüpontban olvashatsz.

Nem mindenki szeret otthon kézműveskedni, vagy csak nincsenek meg hozzá a megfelelő feltételek (hely, idő, stb.). Nekik ajánljuk bútorfestő szolgáltatásunkat Szegeden és környékén. Erről bővebben a Bútorfestés menüpontban olvashatsz.

Várlak szeretettel a Műhelyben!