Változás! Személyes átvétel mostantól csak előzetesen megbeszélt időpontban lehetséges a Műhelyben! Részletek a Blog menüpontban!

Kérdésed van? Hívj minket! +36-70/248-4111

Virgin
Virgin
9 490 Ft

Virgin

Virgin
Virgin
Virgin
Frenchic® Környezetbarát Krétafesték

Virgin – vakító fehér

Krémes állagú kréta- és ásványi dekorfesték. Nem tartalmaz illékony szervesanyagokat, oldószermentes, szagtalan. Minden összetevő megtalálható a csomagoláson. A Frenchic® termékek megkapták az EN 71:3 minősítést, miszerint biztonsággal használhatók gyermekbútorokon és játékokon.
Gyártó
Frenchic
Rendelhető
Kiszerelés
9 490 Ft
Egységár: 13 Ft/ml
Részletek
Felhasználás: jól fedő bútorfesték, mely használható szinte bármilyen felületen: fa, beton, tégla, gipsz, üvegszálas tapéta, műanyag, üveg, kő, szövet, stb. Minden esetben zárja a felületet viasszal vagy vízbázisú lakkal.

Használat: A felületnek tisztának, száraznak és zsírtalannak kell lennie, általában nem szükséges csiszolni. Ha alapos a felhordás, elég egy réteg is. Ha nem megfelelő a fedés, vagy nagyon nedvszívó a felület, még egy réteg szükséges lehet. Használjon Frenchic® ecsetet a rusztikus hatás eléréséhez. Száradás után egy puha ronggyal dörzsöljük át a wax aktiválásához, és a selyem fény eléréséhez.

Száradási idő: kb. fél-1 óra.

Összetevők: víz, kréta, porított márvány, agyag, ecetészter, cellulóz, titán-dioxid, 0,1% tartósítószer.

Biztonság: Jól szellőző helyiségben használja. Tartsa gyermekektől elzárva. Szembe nem kerülhet. Metil- és benzizotiazolinont tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.

Fedőképesség: 750 ml kb. 7,5 m2-re elegendő.

Egységár: 250 ml-es kiszerelés esetén 13 960 Ft/l, 750 ml-es kiszerelés esetén 11,053 Ft/l.

Tárolás: tartsa jól lezárt csomagolásban hűvös, de fagymentes helyen.

Hulladékkezelés: ne öntse a lefolyóba, helyezze a szennyezett csomagolást a helyi szabályoknak megfelelően hulladéklerakóba.
Adatok
Cikkszám
0341
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!