Változás! Személyes átvétel mostantól csak előzetesen megbeszélt időpontban lehetséges a Műhelyben! Részletek a Blog menüpontban!

Kérdésed van? Hívj minket! +36-70/248-4111

Előkészítő folyadék
Előkészítő folyadék
1 490 Ft

Előkészítő folyadék

Frenchic® Sugar Soap – Környezetbarát Előkészítő Folyadék

Tisztítószer koncentrátum speciálisan a festés előtti felületelőkészítéshez kifejlesztve.
Gyártó
Frenchic
Kiszerelés
500 ml
Rendelhető
1 490 Ft
Egységár: 2,98 Ft/ml
Részletek
Felhasználás: Bármilyen felületről eltávolítja a zsírt, koszt, nikotint, stb., előkészíti a felületet a festéshez. Háztartási tisztítószerként is alkalmazható. Használata különösen ajánlott Frenchic® Bútorfesték felvitele előtt. Mint minden más Frenchic® termék, rendelkezik EN 71:3-as minősítéssel, miszerint biztonsággal használható gyermekbútorokon és játékokon.

Összetevők: víz, tenzidek, tartósítószer.

Biztonság: Gyermekek elől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Használjon gumikesztyűt.

Tárolás: tartsa jól lezárt csomagolásban hűvös, de fagymentes helyen.

Hulladékkezelés: ne öntse a lefolyóba, helyezze a szennyezett csomagolást a helyi szabályoknak megfelelően hulladéklerakóba.

Használat: adjunk 30 ml Frenchic Tisztítószer Koncentrátumot 1 liter vízhez. Alaposan dörzsöljük át vele a felületet egy szivacs vagy rongy segítségével. Töröljük át tiszta vízzel és hagyjuk teljesen megszáradni.

Általános háztartási tisztítószerként is alkalmazható, ez esetben 12 ml Frenchic Tisztítószer Koncentrátumot adjunk 1 liter vízhez.

Kád, mosdó tisztításához hígítás nélkül használható.

Kiszerelés: 500 ml

Egységár: 1980 Ft/l
Adatok
Cikkszám
0401
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!