Változás! Személyes átvétel mostantól csak előzetesen megbeszélt időpontban lehetséges a Műhelyben! Részletek a Blog menüpontban!

Kérdésed van? Hívj minket! +36-70/248-4111

Repesztő folyadék
Repesztő folyadék
4 490 Ft

Repesztő folyadék

Repesztő folyadék
Repesztő folyadék
Repesztő folyadék
Repesztő folyadék
Repesztő folyadék
Frenchic® Easy Crackle – Repesztő Folyadék repedezett hatás eléréséhez

Egykomponensű, egyszerű használat!
Gyártó
Frenchic
Kiszerelés
250 ml
Raktáron :  2 db
4 490 Ft
Egységár: 18 Ft/ml
Részletek
Alkalmazás: két eltérő színű Frenchic® Bútorfesték réteg között alkalmazandó repedezett, régies hatás elérésére. Az első szín határozza meg a repedések színét, a második pedig a kész felületét. EN 31:7 tanúsítvánnyal rendelkezik, miszerint biztonsággal használható gyermekbútorokon és játékokon. Csak az utasításoknak megfelelően használja a megfelelő hatás elérése érdekében!

Használat: Vigye fel az első réteg Frenchic® Bútorfestéket, és hagyja teljesen megszáradni. Alaposan keverje fel a Frenchic® Repesztő Folyadékot és vigye fel a festés irányával megegyezően egy vékony rétegben, Frenchic® ecsettel. Hagyja teljesen megszáradni, majd vigye fel a második réteg festéket ugyanabban az irányban. Fontos, hogy ezt a réteget EGY ecsetvonással vigye fel, a többszöri átkenés nem fog repedést eredményezni! Hagyja megszáradni, és figyelje, ahogy megreped a felület. Minél több festéket visz fel a második rétegben, annál nagyobbak lesznek a repedések. Végezetül zárja a felületet Frenchic® Viasszal, vagy Utókezelő Folyadékkal. Ne használja 10°C alatt, nedves, párás környezetben. Használat előtt ajánlatos gyakorolni a technikát egy kisebb darabon. Ne használjon más terméket a fent említetteken kívül a Repesztő Folyadékkal.

Tisztítás: Az ecsetet közvetlenül használat után mossa el meleg, szappanos vízzel.

Biztonság: Tartsa gyermekektől elzárva. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Az illékony szervesanyagok EU határértéke erre a termékre: (II.A/I.): 200g/l (2010), ez a termék max 40 g/l-t tartalmaz.

Hulladékkezelés: Ne öntse a lefolyóba, helyezze a szennyezett csomagolást a helyi szabályoknak megfelelően hulladéklerakóba.

Kiszerelés: 250 ml

Egységár: 11 960 Ft/l
Adatok
Cikkszám
0422
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!