Változás! Személyes átvétel mostantól csak előzetesen megbeszélt időpontban lehetséges a Műhelyben! Részletek a Blog menüpontban!

Kérdésed van? Hívj minket! +36-70/248-4111

Környezetbarát Selyemfényű Lakk
Környezetbarát Selyemfényű Lakk
6 990 Ft

Környezetbarát Selyemfényű Lakk

Extra védelmet biztosít a Frenchic® bútorfestékekkel festett és natúr fa bútoroknak vizes helyiségekben pl. konyha, fürdőszoba és kültéren. A festést megelőzően felvitt rétegek megakadályozzák a korábbi festékanyagok “átvérzését”. Decoupage technikához és dekorporral alkalmazva díszítésre is kiváló.

Gyakorlatilag ártalmatlan a környezetre és az egészségre, mint minden más Frenchic® termék, rendelkezik EN 71:3-as minősítéssel, miszerint biztonsággal használható gyermekbútorokon és játékokon.
Gyártó
Frenchic
Kiszerelés
500 ml
Rendelhető
6 990 Ft
Egységár: 14 Ft/ml
Részletek
Felhasználás: festett és natúr fa bútorok védelmére, viasz helyett alkalmazható, vízzáró és mechanikai védőréteget képez. Festés előtt alkalmazva megakadályozza az előző festékanyagok átvérzését, illetve alulról is vízzáró réteget képez (pl. terrakotta virágcserepeknél). Frenchic® Fémhatású Ásványi Dekorporral elkeverve extra hatást érhet el. Decoupage-hoz (szalvétatechnika) is alkalmazható ragasztó-lakként.

Használata: a felületnek tisztának, száraznak, zsír- és olajmentesnek kell lennie. Távolítsa el a régi, felváló festékréteget. Öntse egy edénybe a felhasználni kívánt mennyiséget, hogy megakadályozza a teljes mennyiség beszennyeződését az ecsettel. Száradási idő 15-30 perc. Használja 2-3 rétegben. A legjobb eredmény elérése érdekében alkalmazza újra évente.

Összetevők: víz, gyanta, tenzidek, tartósítószer.

Kiadósság: 500 ml kb. 6-8 m2-re elegendő.

Biztonság: Jól szellőző helyiségben használja. Bár nem mérgező, gyermekek elől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Allergiás reakciót válthat ki. Maximum illékony szervesanyag tartalom: 5 g/l (EU határérték 130 g/l).

Tárolás: tartsa jól lezárt csomagolásban hűvös, de fagymentes helyen.

Hulladékkezelés: ne öntse a lefolyóba, helyezze a szennyezett csomagolást a helyi szabályoknak megfelelően hulladéklerakóba.
Adatok
Cikkszám
0407
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!